5.0/5

LumoX EkoAir ilmaohjain (takkaan)

Lopeta polttopuun haaskaus ja säästä jopa 40 % puunpolttokuluissa

Älä enää haaskaa lämpöä harakoille. Sen sijaan sano hyvästit suurelle puunkulutukselle, savuhaitoille, sytytysvaikeuksille, veto-ongelmille ja nokihaitoille.

Ylivieskalaisen palomiehen suunnittelema LumoX EkoAir on takan tulipesään asetettava lisälaite (ilmaohjain), jolla teet palamisesta puhtaampaa ja parannat takkasi tehokkuutta.

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

249,00  sis alv 24%

11 varastossa

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Säästöä ja puhtautta puulämmitykseen

Perinteisissä tulisijoissa ilman ja palokaasujen välinen seos ei ole optimaalinen, koska palamisilma tulee kylmänä puiden alle. Tämän takia palaminen on epäpuhdasta ja suuri osa haitallisista palokaasuista kulkeutuu palamattomina hukkalämmöksi, naapuruston riesaksi ja saasteiksi ympäristöön.

LumoX EkoAir ilmaohjaimella varustetussa tulipesässä patentoitu palotekniikka ohjaa esilämmitetyn palamisilman suoraan palokaasuille palotapahtuman päälle, estäen palokaasujen jäähtymisen ja varmistaen niiden tehokkaan palamisen tulipesässä. Tämän ansiosta palaminen on puhdasta ja pienhiukkaspäästöistä tutkitusti suuri osa palaa pois. Kun puu palaa puhtaasti palovaihe on selkeästi rauhallisempi ja puuta kuluu vähemmän. Paloaika pitenee noin 25% pesällistä kohden, se vähentää lisäyskertoja ja tietysti säästää polttopuuta. Palotapahtuman tapahtuessa tulipesässä, eikä hormissa, saadaan rauhallisemmalla palamisella lämpö tehokkaammin lämmitettävään tilaan.

Polttopuiden säästö voi olla parhaimmillaan jopa 40 %!

Suuri osa takankäyttäjistä on tottunut palotapahtumaan kovalla vedolla, mutta käyttäessä LumoX EkoAir ilmaohjainta palotapahtuma on hallitumpi ja rauhallisempi. Poltettaessa ei tarvitse käyttää niin kovaa vetoa. Rauhallisen palamisen ansiosta 

 

Soveltuvuus ja käyttö

LumoX EkoAir ilmaohjain sopii lähes jokaiseen takkaan ja kaminaan, jossa on arina. Tulipesän koko tulee olla vähintään: Leveys 170 mm, Korkeus 200 mm, Syvyys 300 mm

LumoX EkoAir ilmaohjaimen asennus on hyvin yksinkertaista. Laite vain nostetaan takan tulipesään sen oman arinan päälle. Itse takkaan ei siis tarvitse tehdä mitään muutostöitä.

Palamista ohjataan tulisijan omilla säätimillä ja laitteen säätöpellillä. Tuhkan poisto käy helposti tuhkan poistoaukosta tulisijan omaan tuhkalaatikkoon.

Laatu ja luottamus

LumoX EkoAir ilmaohjain on investointi, joka tekee lämmityksestäsi  energia- ja kustannustehokkaampaa. Tuote valmistetaan laadukkaista materiaaleista, ja myönnämme sille 2 vuoden takuun.

Ympäristötietoinen valinta

Pellettilämmityksellä vähennät hiilijalanjälkeäsi ja tuet ympäristöä. Pelletti on uusiutuvaa ja hiilineutraalia polttoainetta, joten voit nauttia takan lämmöstä hyvällä omallatunnolla.

Miksi valita LumoX EkoAir Ilmaohjain:

Tehokas

Kotimainen

Laadukas

Helppokäyttöinen

Tutustu miten palotekniikka toimii - Tutustu videoon

LumoX®-tuotteiden energiatehokkuus perustuu puhtaaseen palamiseen, jossa palokaasut palavat tulipesässä tehokkaasti. Patentoitu palotekniikka ohjaa palamisilman esilämmitettynä suoraan palokaasuille palotapahtuman pääle. Silloin palokaasut ehtivät palaa tulipesässä.

Tuloksena on tutkitusti pienemmät päästöt ja, kun puu palaa puhtaasti se palaa myös noin 25 % hitaammin. Näin se vähentää puiden lisäyskertoja lämmityksen aikana.

Puhtaamman palamisen ansiosta säästät puunpolttokuluissa, jopa 40%, saat puusta talteen viimeisetkin energianrippeet.

Puhdas palaminen on paitsi kauniin näköistä, myö savupiippu ja tulisijan rakenteet pysyvät hyvässä kunnossa ja kestävät pidempään. 

Kaikki kiittää – ympäristö, naapurit, tulisija ja lompakko.

Uusimaan toimittaja testasi LumoX EkoAir ilmaohjaimen, katso mitä mieltä hän oli: 

https://www.uusimaa.fi/paikalliset/4438749 

 

Play Video
Usein kysyttyä LumoX EkoAirista

LumoX EkoAir sopii tulisijaan joka ottaa palamisilman alhaalta päin arinan läpi. Pienempi EkoAir S malli sopii puulämmitteisiin kiukaisiin ja pieniin tulipesiin.

Kyllä, LumoX EkoAir on testattu Itä-Suomen yliopistossa huikein tuloksin, pääset tutkimaan niitä tästä.

Kaikki LumoX-tuotteet on täysin kotimaista työtä suunnittelusta toteutukseen, tuotteet valmistetaan Nivalassa Pohjois-Pohjanmaalla laadukkaista materiaaleista.

 

Keskuskattilaan laite on teetettävä mittatilauksena, tiedustele lisää myynnistämme: 045 162 6484

 

Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit käyttää 30 päivän tyytyväisyystakuusi palauttamalla tuotteen ja saat siitä rahasi takaisin.

 

Tuhkan poisto on helppoa, eikä laitetta tarvitse poistaa tulipesästä. Tuhkan poisto tapahtuu tulisijan omaan tuhkalaatikkoon.

 

Näin helpoti asennat ja otat käyttöön LumoX® EkoAirin

Play Video
Usein kysyttyä LumoX Pellettipolttimesta

LumoX pellettipoltin sopii takkaan joka ottaa palamisilman alhaalta tai luukuista.

LumoX pellettipoltin on nimensä mukaisesti poltin, jossa on tekniikkaa. Patentoidun tekniikan ansiosta pelletti palaa tehokkaasti alusta loppuun tuoden myös lämpöhyötyä, laitteessa pelletti palaa kaasuttamalla eikä kytemällä.

Voi. Laite on suunniteltu kiinteän aineen polttimeksi ja siinä palaa tehokkaasti myös puubriketti ja hake.

Pellettiä myydään piensäkeissä (15-20kg) ja suursäkeissä (500kg)

Hinnat piensäkeissä vaihtelee 3-6€ ja 500kg suursäkeissä 100 – 140€

Pellettiä on saatavilla rautakaupoista ja tavarataloista, voit tiedustella saatavuutta myös myynnistämme: 045 162 6484

Pelletti on hyvin puhdas polttoaine ja palaessaan tehokkaasti tuhka on erittäin hienoa ja sitä jää hyvin vähän. Tuhka poistetaan takan omaan tuhkalaatikkoon.

Kaikki LumoX-tuotteet on täysin kotimaista työtä suunnittelusta toteutukseen, tuotteet valmistetaan Suomessa laadukkaista materiaaleista.

Näin helpoti asennat ja otat käyttöön LumoX® EkoAirin

Play Video

Asiakkaamme kertovat

LumoX® EkoAir syntyi halusta pienentää päästöjä tuoden samalla säästöä puunpolttoon

LumoX®-tuoteperhe syntyi ylivieskalaisen palomiehen Pasi Sillanpään ideasta ja tahdosta, jossa haluttiin yhdistää turvallisuus, tehokkuus, ja säästö luontoystävällisempään tulisijankäyttökokemukseen.

Idea syntyi palomiesten harjoituskontissa elävän tulen sisällä, tämän lähemmäksi ei ihminen pääse tulen saloja tutkimaan.

Koska luotamme tuotteeseemme täysin, tarjoamme sinulle 30 päivän täyden palatusuoikeuden 100% tyytyväisyystakuulla ja ilmaisen toimituksen!

Miten LumoX® EkoAir toimii?

LumoX®-tuotteiden energiatehokkuus perustuu puhtaaseen palamiseen, jossa savukaasut palavat tulipesässä. Patentoitu palotekniikka ohjaa palamisilman esilämmitettynä puiden päälle, silloin palokaasut ehtivät palaa takassa.

Tuloksena on tutkitusti pienemmät päästöt ja kun puu palaa puhtaasti se palaa noin 25 % hitaammin. Näin se vähentää puiden lisäyskertoja lämmityksen aikana. Puhtaamman palamisen ansiosta säästät puunpolttokuluissa, jopa 40%, saat puusta talteen viimeisetkin energianrippeet.

Puhdas palaminen on paitsi kauniin näköistä, myös savupiippu ja tulisijan rakenteet pysyvät puhtaampana ja kestävät pidempään. 

Kaikki kiittää – ympäristö, naapurit, tulisija ja lompakko.

Katso mitä Uusimaan toimittaja oli mieltä LumoX EkoAirista

Play Video
Kokeile 30 päivää

saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen

Ilmainen toimitus

koko Manner-Suomen alueella 1-3 arkipäivässä

Palveleva asiakaspalvelu

soita tai laita viestiä, vastaamme mielellämme kysymyksiin

Asiakkaamme kertovat

LumoX® EkoAir syntyi halusta pienentää päästöjä tuoden samalla säästöä puunpolttoon

LumoX®-tuoteperhe syntyi ylivieskalaisen palomiehen Pasi Sillanpään ideasta ja tahdosta, jossa haluttiin yhdistää turvallisuus, tehokkuus, ja säästö luontoystävällisempään tulisijankäyttökokemukseen.

Idea syntyi palomiesten harjoituskontissa elävän tulen sisällä, tämän lähemmäksi ei ihminen pääse tulen saloja tutkimaan.

Koska luotamme tuotteeseemme täysin, tarjoamme sinulle 30 päivän täyden palatusuoikeuden 100% tyytyväisyystakuulla ja ilmaisen toimituksen!