Etsi tuotetta

Hintahaarukka
0.005000.00
Arvostelu

Suosittelemme

Kiertoilmatakat / kamiinat

Kiertoilmatakat ja -kamiinat

Kiertoilmatakka on loistava valinta kesämökkiin tai kotiin lisälämmöntuojaksi. Kiertoilmatakat ovat varaavia takkoja pienikokoisempia ja kevyempiä, jonka ansiosta ne voidaan sijoittaa pieneen tilaan ilman raskasta perustusta. Kiertoilmatakka tuo huoneeseen kuin huoneeseen lämpöä ja tunnelma. LumoXin laajasta valikoimasta löydät kiertoilmatakat ja -kamiinat koteihin ja mökeille.

Kevyttakka kotiin

Kevyttakka saa nimensä kevyemmästä rakenteestaan perinteisiin, muurattuihin takkoihin ja leivinuuneihin nähden. Useimmat kevyttakat ovat rakennettu teräksisestä tai valurautaisesta takkasydämestä, ja erillisestä ulkokuoresta.

Vaikka kevyttakat eivät varaa kuoreensa lämpöä niin hyvin kuin perinteiset varaavat takat, voi kevyttakalla saada silti lämmitysmuotona paljon tehoa irti.

Monissa kevyttakoissa on kiertoilmatoiminto, jossa paloilma kiertää takkasydämen sisällä polttaen palokaasuja tehokkaammin (juuri kuten LumoX® Ekoair -paloilmanohjaimet toimivat). Kevyttakoissa on usein suurikokoinen lasiluukku, joka on paitsi näyttävä, toimii myös lämmönsäteilijänä huoneeseen. Metallikuoriset kevyttakat säteilevät myös lämpöä.

LumoXin tuotevalikoimasta löydät laadukkaat kevyttakat ja kiertoilmatakat niin loma-asuntoon, mökkiin kuin kotiin.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Suosittelemme